Популярна українська співачка Світлана Тарабарова поділилася радістю зі своїми шанувальниками – вона зустрілася з подругами, із якими не бачилася ціле десятиліття. Колись вони разом співали в гурті «Real O». Продюсувала гурт Real O Наталія Могилевська. У першому складі були Світлана Тарабарова, Регіна Тодоренко, Ліна Мицукі та Олена Кушніренко під псевдонімом Олена Виноградова.

Відповідне фото з'явилося на особистій сторінці Світлани Тарабарової у соцмережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 576 тисяч читачів.

«10 років!!! 10 років минуло з часу нашої останньої зустрічі. Так-так, ви не помилилися, незважаючи на шалені графіки та вже п’ятеро дітей на чотирьох, ми знаходили час на спілкування, але зустрічалися або вдвох, або втрьох, а от таким складом дійсно вперше за 10 років. Тож можете собі уявити, що то була за зустріч», - розповіла співачка.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

Вона додала, що так і не змогла вдосталь наговоритися зі своїми подругами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Згадали свої #солодкі16 та встигли зробити все і навіть більше. Окрім одного… наговоритися. Безмежно люблю і ціную своїх @reginatodorenko @chirvalena @lina_mitsuki – ви найкращі у світі! Друзі, цінуйте тих, поруч з ким завжди #солодкі16 у ваших очах…», - закликала Тарабарова.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

Для зустрічі вона обрала легку рожеву сукню із зірочками на грудях, та зробила легку укладку. Її подруги також надали перевагу рожевим відтінкам в одязі.

На першому фото дівчата – серйозні та спокусливі, а на другому дозволили собі трохи подуркувати.

«Класні! Чекаємо подробиці», «Неймовірно швидко час пролетів», «Мамочки рідні, це ж Real O», - захоплюються фанати Тарабарової.

Нагадаємо, розлучену Соломію Вітвіцьку прийшла втішити Світлана Тарабарова: "Будь найщасливішою". Подруги влаштували пікнік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Тарабарова зізналася, що відчуває при зустрічі з Володимиром Дантесом - "Перше кохання". Тарабарова відверто розповіла про роман з Дантесом.

Також "Знай.ua" писав, Ольга Сумська змусила Віталія Борисюка нап'ялити нашийник: ось воно, темне минуле. Ольга Сумська з Віталієм Борисюком показались у незвичному вигляді.