Телеведуча Катя Осадча поцікавилася у співачки Світлани Тарабарової, як вона переживає зустрічі з колишньою любов'ю - співаком Володимиром Дантесом. Адже, за примхою долі, на сцені фестивалю відразу за Тарабаровою співав саме Дантес, який був першим коханням зірки і хлопцем з «Фабрики зірок». Співачка поділилася, як відбуваються їхні зустрічі після розлучення.

"Він твій хлопець ще з»Фабрики зірок". Як відбуваються ці зустрічі?",- запитала Осадча у співачки.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

"Ви знаєте, ми просто вітаємо один одного. Ми були маленькими, амбітними і дуже енергійними. І якось розійшлися ми не дуже позитивно. Десять років минуло, може більше, і ми з посмішкою просто вітаємося. Раніше навіть не віталися", - зізналася Тарабарова.

"І скільки не віталися?», - уточнила Осадча.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Кілька років - так точно. Просто ми, і Вова, і я, ми такі – вогонь. А разом - це просто нереально", - вважає співачка.

У коментарях фанати розповіли, що думають з цього приводу.

"Світлана дуже мене надихає. Правда, уявити собі не можу зараз Вову і Світлану, вона настільки серйозніше нього, мабуть, 10 років тому це було не так помітно. Правду кажуть, що чоловіки ніколи не дорослішають", - зазначають фанатки.

"Чому я тільки зараз дізнаюся, що вони зустрілися?!", "А я пам'ятаю! Мені так врізалося це в пам'ять!", "Я в шоці. Навіть не пам'ятаю, що вони були разом», «Це було дуже давно, ще під час «Фабрики зірок»», - дивуються інші.

Нагадаємо, Володимир Дантес влаштував мужицький дощ прямо на сцені Atlas Weekend: "Алілуя"

Як повідомляв " Знай.ua", Володимир Дантес розповів, як Надя Дорофєєва розважається в душі: "Притискає до себе і ротом…"

Знай.ua писав, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва святкують "чавунне" весілля: співак зворушив архівами