Надя Дорофєєва розповіла, що відбувається з квітами, які їй дарують на концерти. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

2 листопада дівчина розкрила "страшну правду". Вона пояснила, що трапляється з тими квітами, які вона отримує в подарунок від шанувальників на концерті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Наді Дорофєєва зізналася, що забирає в готель не більше двох букетів. Все інше її команда намагається подарувати. Співачка розповіла, що воліла б у подарунок шкарпетки, адже вони не пропадають:

Кожен раз серце розривається, тому що не можеш все це забрати додому. А далі – наступне місто, наступний концерт і наступна квіткова порція💐незважаючи на їх кількість, квіти для мене завжди яскраве враження. Але, чесно-якби замість букетів глядачі кожен раз дарували мені шкарпетки, я була б дуже щаслива, тому що вони не пропадають

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва в червоному задерла ніжку і вивалила свій "грейпфрут": "закликаю дивитися"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес розповів, після чого Надя Дорофєєва погодилася вийти заміж: спорудив кільце"зі сміття". В інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" артист зізнався, що першу пропозицію руки і серця він зробив Наді після 3 місяців знайомства

Як повідомляв Знай.uа, мвже Наді Дорофєєвої Дантес став більше схожий на "Maneskin", ніж на Дантеса: "100% попадання".