Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поскаржилася на почервоніння на обличчі через дуже чутливу шкіру.

Популярна співачка Оля Цибульська має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з професійного та творчого життя на своїй сторінці соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб.
Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Оля Цибульська поскаржилася на почервоніння шкіри обличчя. Виявилося, що у зірки чутлива шкіра, однак досі таких проблем не було. Це налякало співачку, тому вона вирішила запитати поради у своїх шанувальників.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"В холод один недолік моя шкіра чутлива одразу реагує. Дивіться яка червона. Що ви робите, коли у вас червона морда?", - запитала Оля Цибульська.

Щоб врятувати свою шкіру від почервоніння співачка вирішила скористатися порадами та придбала спеціальні масла.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"Зайшла в магазин, придбала якісь масла для чутливої шкіри. Зараз намажуся, може попустить. Не було такого раніше. Старість, чи шо?", - підсумувала Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська у червоній сукні розмалювала обличчя заради вечірки на Хелловін: "Запрошені всі"

Як повідомляв Знай, кума Дзідзьо Оля Цибульська закупилася квітами, щоб не впасти у депресію: "Осіння шиза". Артистка піддалася осінньому депресивному настрою і показала, як виходить з цього стану