Відома українська співачка та дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко вирішила поцікавитися у своїх шанувальників, чи вірять вони у прикмети.

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Тоня має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 94 тисячі осіб.

Тоня Матвієнко, кадр з відео
Тоня Матвієнко, кадр з відео

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Тоня Матвієнко показала, що готувала вечерю, однак ненароком розсипала сіль. За народною прикметою розсипана сіль свідчить, що незабаром ви з кимось маєте посваритися.
Тому зірка вирішила запитати у своїх шанувальників, чи вірять вони у народні прикмети. Та чи дійсно вона посвариться з кимось, якщо розписала сіль.

Скріншот stories Тоні Матвієнко
Скріншот stories Тоні Матвієнко

"Вірите у прикмети? Розсипала сіль, посварюся?", - написала зірка під опублікованим фото.

Виявилося, що більшість підписників Тоні Матвієнко вважають, що у подібні народні прикмети вірити не варто, адже вони не справджуються. Однак, все ж 42% її підписників відповіли, що дійсно розсипана сіль пророкує сварку.