Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Цього разу Арсен порадував фанатів зворушливим відео з 5-річною донькою Ніною, яку йому народила співачка Тоня Матвієнко. Подружня пара рідко ділиться новинами з життя свого малятка і показує її в соцмережах. Але, на кожен опублікований знімок або відео з дівчинкою, шанувальники реагують з особливим захопленням і розчуленням.

У своїх Insta Stories Арсен показав, як вони з донькою проводжають золоту осінь. Люблячий батько дозволив Ніні вдосталь повалятися в купі осіннього листя і підняти його в повітря розмахом ніжок, даючи щасливому малятку повну свободу дій і дозволяючи їй відчути найсолодші миті безтурботного дитинства.

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян взяв "під приціл" тещу Ніну Матвієнко: ось вам і ідеальний зять

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян розкрили подробиці особистого життя, як добре пара знає один одного: табу у відносинах і остання сварка

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян злив інтимні моменти з Тонею Матвієнко, гаряча парочка: "Треба ще в примірювальній"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон ніжно взялися за руки, поки Мірзоян не бачить: "Нікому тебе не віддам"