Ірина Білик продемонструвала свої кулінарні навички. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост. Найчастіше Ірина Білик спілкується зі своїми шанувальниками у форматі сторіз.

2 листопада жінка поділилася своїм відкриттям. Ірина Білик продемонструвала в сторіс фотографію м'ясного рулету. Вона зазначила, що рецепт прекрасної страви у неї народився сьогодні.

Сьогодні народився прекрасний рецепт рулетика.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, кулінарія є важливим захопленням для знаменитості. Ірина Білик здатна годинами стояти біля плити, а також винаходити нові рецепти. Своїми вишукуваннями вона радує рідних.

Нагадаэмо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "чекаю відповідь". Юлія Саніна взяла участь в "ліпсінк батл" і втілила на сцені образ Тіни Кароль

Раніше Знай писав, що гостра на язик Мотанка на "маскараді" рознесла в пух і прах Ткача, Білика і Дантеса: підозрюють Осадчу і Полякову. Таємнича Мотанка на шоу "Маскарад" буквально рознесла в пух і прах знаменитостей

Також Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "варта сольного шоу". Дівчина взяла участь у всеукраїнському шоу.