Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Дружина хореографа Лілія Яма розмістила новий знімок в своїх Insta Stories, на якому знову показала улюбленицю їх дружної сім'ї, чарівну собаку породи пушон - це мікс бішон фрізе і той пуделя.

Щасливими господарями кучерявої світлої дівчинки, ім'я якої поки ще невідомо, Влад і Лілія стали зовсім недавно, в 20 числах жовтня. Дружина артиста не може натішитися поповненню в сім'ї, тому часто ділиться з фанатами зворушливими знімками собаки в соцмережі.

Таких милих створінь називають "дизайнерськими", тому що вони були отримані шляхом схрещування двох або більше представників різних порід, і вже тільки тому, вони - унікальні, адже малюки беруть всі найкращі якості своїх породистих батьків. На даний момент, в світі існує величезна кількість різних гібридів, близько 500 видів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Влад Яма з дружиною і сином втік від "червоної зони" в Україні: "Назустріч мрії"

Нагадаємо, що Лілія Яма показала свою волохату подружку - Влад схвалив: "Ну привіт, п'ятниця!"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма перетворився на Джонні Деппа: червоне волосся і дірява посмішка

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма готує нову футбольну зірку: Андрій Шевченко точно позаздрить