Дружина відомого українського хореографа та судді популярних шоу "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" Влада Ями Лілія розповіла про нове захоплення маленького сина.

Як відомо, подружня пара перебуває в шлюбі вже щасливих 14 років і виховує сина Леона, якого останнім часом часто показує в соцмережах.

Влад Яма з сім'єю, instagram.com/liliya_yama
Влад Яма з сім'єю, instagram.com/liliya_yama

Цього разу Лілія розмістила захоплюючі короткі ролики з занять 5-річного сина в Insta Stories. У кадрі Леон вивчає свої перші рухи спортивного вуличного стилю в танцях - брейк-дансу. Хлопчик намагається виконати планку на руках і ногах, з досить складним переворотом і вчиться стояти на руках.

Як повідомила Лілія, це їх вже друге відвідування танцювальної студії, але вони тільки повернулися з занять з плавання, тому син здається втомленим. Очікується, що для початку, Леон буде тренуватися один раз в день. Хлопчик виконує рухи під чітким керівництвом досвідченого тренера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що дружина Влада Ями Лілія показала, чим годує чоловіка і маленького сина: "Здається, впоралася"

Нагадаємо, що Влад і Лілія Яма планують другу дитину, друг Могилевської мріє про доньку: "Дуже хвилююче"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма ледь не розплакався через 1 вересня: "Від однієї думки..."

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "Потрібен городик"