У мережі згадали кумедний момент з програми "Хто зверху", де Леся Нікітюк вирішила трохи допомогти своїй команді на конкурсі, і пожартувати над колегою Сергієм Притулою.

Смішний уривок був опублікований на сторінці в соціальній мережі TikTok, і набрав вже сотні тисяч переглядів.

Це епізод з 11 сезону, 4 випуску, де учасники в навушниках з гучною музикою повинні прочитати по губах слово, яке їм диктує капітан команди, тобто - Леся Нікітюк.

@my.mood_2

Леся тут очень милая,самый весёлый выпуск #хтозверу #рекомендации #on #fyp #сергейникитюк #любовь #смешно #прикол #ночныерек #срочноврек #рек

♬ harleys in hawaii - favsoundds

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цього разу було те ж саме, і потрібно було сказати слово "яйце" так, щоб учасниці зрозуміли, але, завдання це не з легких.

Катерина Кухар не могла зрозуміти, що ж їй пояснюють, тому Леся Нікітюк взяла все в свої руки, і почала вказувати на пах Сергія Притули, який стояв поруч і диктував слова.

Балерина спочатку дуже здивувалася, але так і не змогла вгадати слово, закінчився час. Вона була приголомшена, коли ведуча сказала їй слово вже без навушників, і почала сміятися.

Сергій Притула також не міг прийти до тями, і сказав: "Я вважаю, що це було негарно з вашого боку", а сама Леся Нікітюк в цей час дуже довго сміялася, і намагалася прийти до тями.

"Вона не вгадала. Я так хотіла виграти, мені потрібно було хоч якось натякнути" - підсумувала дівчина.

Хто зверху, фото - Новий канал
Хто зверху, фото - Новий канал

В результаті конкурсу перемогу здобули хлопці, їм вдалося вгадати більше слів, ніж дівчаткам.

Нагадаємо, що вже кілька років Леся Нікітюк є ведучою даної програми, а ось сам Сергій Притула тут з самого першого сезону.

Нагадаємо, що самотня Леся Нікітюк нарешті дочекалася бажаного

Також, Леся Нікітюк розповіла, що найбільше навіває їй спогади про дитинство. Виявилося, що це радянський килим, який в родині знаменитості зберігся і досі

Раніше повідомляли, що Леся Нікітюк показала трепетне фото з новонародженою