Про це він розповів у своєму блозі в YouTube.

За словами астролога, Козероги мають всі шанси сягнути великих успіхів у житті, як, наприклад, Джефф Безос, якщо наполегливо працюватимуть. «Козероги можуть бути найщасливішими та найуспішнішими, навіть можуть бути мільярдерами», - переконаний Росс.

З іншого боку, підкреслює він, Козероги нічого в цьому житті не отримують просто так, навпаки, всього доводиться добиватися власними силами і навіть через «не можу». «Козерогам халяви ніколи не дається», - каже експерт.

Як він пояснює, не останню роль у цьому питанні відіграє Сатурн – найбільш нещасна планета, що якраз-таки і керує цим знаком. «А ще екзальтує там Марс – планета ударів, планета агресії, тому Козероги повинні весь час у житті пробивати дорогу самі, ніякої протекції не чекайте, всі повинні ви пробивати самі», - додає астролог.

За словами Росса, Козероги – водночас і найбільш щасливий, і найбільш нещасливий знак, оскільки він може досягнути значних успіхів, сам себе зробити, опинитися на вершині, але для цього доведеться докласти всі можливі зусилля.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс пояснив, чому Терезам не варто носити золоті прикраси.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли Донбас возз'єднається з Україною.