Відомий український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч поділився своїми емоціями з приводу програшу його улюбленого футбольного клубу «Динамо» (Київ). Ведучий програми "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч, який зовсім недавно став багатодітним татком, часто ділиться новими фото і Відео зі свого життя на сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч читачів.

У матчі, який відбувся 2 листопада, українська команда «Динамо» (Київ) програла іспанській «Барселоні» з рахунком 0:1.

"Незважаючи на підтримку нашої міні фан-групи, @fc_dynamo_kyiv не здобуло перемогу, але потрібно бути з командою завжди, в перемогах і поразках», - поскаржився Анатолій Анатоліч. При цьому він тримає на руках маленького сина Ніла, який мило посміхається на камеру.

Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч
Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч

Сам Анатолій Анатоліч вбрався у футболку улюбленого клубу, а сина одягнув у Блакитний боді.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хороші слова, ну гра була вчора дуже близька ... могли внічию звести, але фаті як завжди", - вважають деякі коментатори.

"Які ви круті", "Татова усміхнена маленька, миленька копія!», «Малий класснуюющий!", - із захопленням коментують милий знімок шанувальники ведучого.

Скрін, Instagram Анатолія Анатоліча
Скрін, Instagram Анатолія Анатоліча

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч втік з родиною з "червоної" України:"ми в тепло". Телеведучий вирішив відправитися в теплі краї з великою дружною сім'єю, подалі від українських морозів.

Раніше Знай писав, що Анатолій Анатоліч вколов себе і годує дружину, і закликав українців вакцинуватися:"не потрібно тиснути". Телеведучий розповів, що вся його сім'я вакцинувалася

Також Знай повідомляв, що Анатолій Анатоліч нарешті зібрав свою велику сім'ю разом: "щаслива п'ятірка". Телеведучий зібрав свою велику сім'ю.