Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

Цього разу телеведучий торкнувся дуже важливого і досить болючого питання для всіх українців. Як відомо, противників вакцинації від коронавірусу в країні велика кількість, люди всілякими методами уникають цієї процедури і масово скуповують підроблені ковід-сертифікати. Анатолій Анатоліч звернувся до громадян України і закликав їх відповідальніше ставитися до цього захворювання.

Як повідомив телеведучий, вся його сім'я вакцинувалася і тепер він може бути впевнений за безпеку їх здоров'я. Також він зазначив, що щеплена навіть його дружина Юла, яка зараз годує грудьми їх третю дитину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Я впевнений в здоров'ї своїх близьких, і для мене вибір вакцинуватись, чи не вакцінуватись більш ніж очевидний.Будьте розумчиками, дослухайтеся до фактів", - написав Анатолій Анатоліч.

Скріншот з коментарів, instagram.com/anatoliyanatolich/
Скріншот з коментарів, instagram.com/anatoliyanatolich/

Скріншот з коментарів, instagram.com/anatoliyanatolich/
Скріншот з коментарів, instagram.com/anatoliyanatolich/

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч зізнався, чи важко жити в ролі батька трьох дітей: "Якби не...."

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч захотів поскандалити через "червоні" зони: "Не треба лізти"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч нарешті зібрав свою велику сім'ю разом: "Щаслива п'ятірка"