Популярна співачка Ірина Федишин, яка досить часто радує своїх численних прихильників новими знімками та відео на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 390 тисяч осіб, поділилася важливим кроком на шляху до самопізнання.

Зірка, яка нещодавно разом з чоловіком Віталієм Човником та двома синами відправилися на осінні канікули до Туреччини, пересилила страх і таки здійснила стрибок з пірсу в море.

«Прийшли стрибати з пірсу. Чесно кажучи, страшно, але треба стрибнути заради ефектного відео. Я дуже боюся - але треба стрибати!», - спочатку повідомила вона у сторіз, показавши, як безстрашно кидається в воду один із її синів.

Скрін, Instagram Федишин
Скрін, Instagram Федишин

Пізніше вона оприлюднила відео зі своїм стрибком.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Життя - це затяжний стрибок вгору. Щоб мрії збувалися потрібно правильно задати орієнтири. До кожної цілі доводиться йти маленькими кроками. Одним великим стрибком цю дорогу не пройти…», - підписала вона короткий ролик.

«Молодець, що стрибнули, перебороли страх», «Щастя Вашій сім'ї. Ви дуже крута», «Все-таки наважилися. Стрибок – супер! Молодці!», - хвалять її прихильники.

«І тут на червоній доріжці!», - захоплюються в коментарях.

Знайшлись і ті, хто вирішив засудити співачку за «надмірну відвертість».

«Невже Віталію приємно, що всі оглядають принади його дружини? Має бути щось своє особисте, інтимне. Чи заробіток грошей затьмарив йому розум?», - обурюється дехто.