Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала, як відпочивала в теплих краях цього року.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

"Sunny photos for a rainy day (сонячні фото в дощовий день)», - підписала зірка знімок, на якому позує в червоному купальнику, ледь прикриває її принади.

На задньому плані видніються пальми і пляж - Каменських зовсім недавно відпочивала в теплих країнах разом з чоловіком.

Однак багато хто запідозрив співачку в обмані-надто вже ідеальною виглядає її засмагла фігура.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Скільки фотошопу", "О май гад!!! Умничка, скільки роботи!!!", - "Роботи а Фотошопі", "Хоч би раз без фотошопу, ви навіть самі вже забули, як виглядаєте в природному вигляді!!!", "Це точно!!!! Суцільний Фотошоп!!!!", - пишуть фанати в коментарях.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Ці труси ще можна до вух натягнути, що вже розмінюватися на дрібниці? Купальник не альо! Вже б відразу гола!", "У Насті вічно уцінені купальники, як з ринку", - обурюються шанувальники популярної пари.

"Шикарно виглядаєте, в погану погоду дуже зігрівають такі фото. Захоплююся, браво, така прекрасна жінка", - підтримали зірку інші.

Нагадаємо, що Настя Каменських вся в білому розповіла про початок нового життя, з Понеділка і в новому місяці.

Також, Данилко, Каменських, Огневич і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік.

Раніше повідомляли, що Оля Полякова і Настя Каменських описали головні якості ідеального чоловіка.