На сторінці в соціальній мережі Instagram телеканалу "1+1" з'явився новий запис, присвячений популярній телеведучій Лідії Таран. На цей раз у телеглядачів запитали, який образ, на їхню думку, підходить Лідії більше - строгий або святковий.

"Вечірня сукня або брючний костюм? Голосуй в коментарях, який образ підходить більше нашої ведучої Лідії Таран @lidiyataran?",- поцікавилися у передплатників сторінки.

На першому знімку Лідія Таран - у чорній вечірній сукні з відкритими плечима, яка повністю розшита паєтками. У неї виразний макіяж, а волосся укладені великими локонами.

На другому фото - Лідія в діловому брючному костюмі яскравого синього кольору, з великими гудзиками в тон. Зачіска покладена строго, з прямим волоссям, а макіяжу майже немає.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вона красуня у всіх нарядах!!!", "Наша Лідочка прекрасна в будь-якому одязі, але в сукні, звичайно», - впевнені коментатори.

"Як можна вибирати між двома абсолютно різними образами?", - дивуються інші.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

"Сукня-підкреслює фігуру", "Хорошій жінці, добре у що б то не стало!", "Костюм дуже широкий, адже є красиві костюми», - додають в коментарях.

Нагадаємо, що неслухняне плаття і походи в гори: Лідія Таран відзначає 44-й День народження, цікаві факти з життя ведучої 1+1. Лідія - дуже різноманітна людина, яка вміє дивувати

Також Знай писав, що Хливнюк з Бумбоксу розлучився з дружиною, а колишня тут же покращала і проявила почуття гумору: "мокра курка". Лідія Таран потрапила під зливу після басейну

Раніше повідомляв Знай, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "одужала, повертається до роботи"