В'їзд в Україну всім громадянам Російської Федерації пропонує відомий блогер, активіст Сергій Стерненко. Відповідну петицію він розмістив на сайті офісу президента України.

Як альтернативу тотальній забороні він пропонує ввести візовий режим з країною-агресором.

"Прошу президента України з метою захисту громадян України та національної безпеки держави в умовах триваючої збройної агресії РФ проти України ініціювати введення заборони для громадян РФ на відвідування території України або введення візового режиму", - сказано в петиції.

Петиція досить швидко набирає голоси-всього за день з необхідних для розгляду 25 тисяч підписів вона набрала більше 10 тисяч. Для повного збору голосів є ще 91 день.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Якщо звернення набере 25 тисяч голосів, президент Володимир Зеленський і Верховна Рада будуть зобов'язані її розглянути.

Сергій Стерненко: джерело: Facebook
Сергій Стерненко: джерело: Facebook

Це не перша подібна петиція. Раніше продюсер Ігор Кондратюк закликав уряд взагалі заборонити гастролі російських акторів в Україні, поки не закінчиться війна на Донбасі і українські території не повернуться під повний контроль держави.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк вимагає у Володимира Зеленського закрити шлях російським артистам в Україну

Як повідомляв Знай.uа, Лариса Ніцой підтримала Ігоря Кондратюка щодо заборони російських артистів, Моргенштерну і Басті шлях закритий: "що вони там співають?".

Знай.uа писав, поліцейський на виклику відмовився говорити українською, гримить скандал.