Український ведучий Олексій Дурнєв у своєму шоу на Youtube-каналі знімає розважальні огляди на Insta Stories користувачів соцмережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. Також, артист часто спілкується з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 500 тисяч осіб.

YouTube-проект "Дурнєв дивиться сторіс" є досить популярним. Кожен епізод шоу в середньому набирає 500 тисяч переглядів, а на його канал підписано понад 600 тисяч людей.

Олексій Дурнєв, скріншот з відео
Олексій Дурнєв, скріншот з відео

У соцмережі Олексій частенько розміщує цікаві пости і зачіпає важливі соціальні теми. Цього разу він нагадав фанатам, як важливо радіти дрібницям і бути вдячними за те, що вони вже мають. Дурнєв заявив, що байдужість і хамство спотворюють, а ось щира вдячність і вміння цінувати - це показник людяності і вихованості.

"Адже захопити по-справжньому може тільки хороша машина, високі охоплення і брендова сумка. А це. "Спасибі" за тірамісу офіціанту? Може ще в жопу кота поцілуємо за те, що він згорнувся і мурчить на светрі, до якого чіпляється шерсть?" - саркастично написав Олексій.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Alyona Alyona з відкритим ротиком зробила приємно Олексію Дурнєву: "Який кайф"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Дурнєв розповів, як зробити приємно всім чоловікам: "Спочатку..."

Також портал Знай.uа писав, що завидний холостяк Олексій Дурнєв попросив українок частіше говорити про інтим: тобі необов'язково любити мою маму