Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Дружина хореографа Лілія Яма також популярна в соцмережі і має свою невелику армію фанатів. На аккаунт жінки в Instagram підписано майже 50 тисяч осіб, для яких вона регулярно розміщує цікаві фото і відео, і показує будні зіркової сімейки.

Лілія Яма, фото з Instagram
Лілія Яма, фото з Instagram

Цього разу Лілія порадувала шанувальників новим відео з їх довгоочікуваної подорожі на Мальдіви. Раніше жінка розповідала, що відпочинок на райському острові, в оточенні Індійського океану, був її заповітною мрією. Влад, як глава сімейства, люблячий батько і чоловік, вирішив подарувати рідним бажану відпустку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У Insta Stories Лілія показала, як вони готуються до відплиття на острів. У кадрі їх допитливий син Леон розглядає причал і досить близько спускається до води по невеликих сходах. Як повідомила пара, через запізнення на гідролітак, їм довелося виходити у відкритий океан і добиратися на швидкісному катері.

Нагадаємо, що Лілія яма дозволила поглянути на свою дівчинку - світла і кучерява: тепер зрозуміло, чому Влад так тащиться

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма з дружиною і сином втік від "червоної зони" в Україні: "Назустріч мрії"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Яма показала свою волохату подружку - Влад схвалив: "Ну привіт, п'ятниця!"