Відома українська акторка та зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина анонсувала свою появу у програмі відомого шоу-мена Олексія Дурнєва.
Акторка Ксенія Мішина має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за її життям стежить 830 тисяч осіб.
Цього разу зірка вирішила записати stories зі своє автівки. Ксенія Мішина розповіла, що прямує на інтерв'ю до Олексія Дурнєва. Акторка зізналася, що хоче там весело провести час та добре посміятися.

Скріншот stories Ксенії Мішиної
Скріншот stories Ксенії Мішиної

"Друзі, у мене сьогодні дуже відповідальний захід. Я зараз їду на інтерв'ю з Олексієм Дурнєвим. Олексію, сказати чесно, я їду повеселитися й пореготати, тому готуйся", - зізналася Ксенія Мішина.

Скріншот stories Ксенії Мішиної
Скріншот stories Ксенії Мішиної

Для інтерв'ю Ксенія Мішина вирішила обрала дуже стильний та стриманий образ. Вона одягла чорний гольф, а поверх тренч у бежевому кольорі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще