Відома співачка Ані Лорак поділилася з численними шанувальниками радісною новиною. Виявилося, що зовсім скоро вона презентує нову пісню.
Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, тому зірка часто намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з творчого та особистого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів осіб.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Цього разу зірка вирішила повідомити фанатам радісну новину. Уже у п'ятницю, 5 жовтня відбудеться прем'єра нової пісні. Ця композиція увійде до альбому співачки під назвою "Я жива".

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

"Лише кілька днів відділяють нас з вами від ще однієї прем'єри в рамках альбому "Я ЖИВА" ❤️ Цієї п'ятниці ви по-новому відчуєте пісню "Не відпускай мене"…❣️Чекаєте?", - зазначила Алі Лорак.

Також зірка поділилася з шанувальниками новою світлиною. На чорно білому знімку Ані Лорак позує мило дивлячись у камеру. Зірка одягла чорну водолазку з білими смужками та доповнила свій образ стильною кепкою з написом.

Нагадаємо, українці запідозрили Тіну Кароль у цькуванні Ані Лорак: "Стоїть якась дівчинка...". Ані Лорак заговорила про те, що її труять і у цього явища є замовник. Українці зробили припущення.

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак показала, як гуляє восени з голим животиком і засвітила тату: "Вам вона подобається". Українська співачка здивувала своїм вбранням восени. Ані Лорак явно цінує вбрання, що підкреслюють фігуру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще