Анатолій Анатоліч накинувся на противників вакцинації. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди «і» Ранок з Україною «на телеканалі» Україна " Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

Як відомо, український телеведучий завжди був прихильником вакцинації. І ось в кінці жовтня він вирішив різко висловити свою позицію. У Instagram-сторінці він опублікував фотографії свого рідного батька і хрещеного. Він зазначив, що життя хресного забрав коронавірус.

"Мій батько загинув у бійці. Мій хрещений міг загинути 10 разів в Афгані, або потім ще раз 20 в бійках, але ні. Він помер від covid19.Так, він був не щеплений, не тому що був проти, а просто він така людина була. Йому не до цього було. Ось збирався, але... Тому антиваксери йдуть в д*пу з будь-якими своїми аргументами. Занадто багато смертей навколо мене від цієї хвороби.Бережіть себе, дуже прошу. Не глупите. І цінуйте своїх близьких", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, Анатолій Анатоліч втік з родиною з "червоної" України:"ми в тепло". Телеведучий вирішив відправитися в теплі краї з великою дружною сім'єю, подалі від українських морозів.

Раніше Знай писав, що Анатолій Анатоліч вколов себе і годує дружину, і закликав українців вакцинуватися:"не потрібно тиснути". Телеведучий розповів, що вся його сім'я вакцинувалася

Також Знай повідомляв, що Анатолій Анатоліч нарешті зібрав свою велику сім'ю разом: "щаслива п'ятірка". Телеведучий зібрав свою велику сім'ю.