Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська здивувала численних фанатів неочікуваним перевтіленням. Зірка приміряла на себе образ Чарлі Чапліна.

Популярна співачка Оля Цибульська має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з професійного та творчого життя на своїй сторінці соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб.

Оля Цибульська, фото з instagram
Оля Цибульська, фото з instagram

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Оля Цибульська вирішила поділитися архівними кадрами з періоду вагітності сином Нестором. Зірка опублікувала знімок з фотосесії, де перевтілилася у легендарного американського актора Чарлі Чапліна.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Кума Дзідзьо Оля Цибульська приміряла на себе смокінг та краватку-метелик. Звісно ж свій образ вона доповнила капелюхом, який постійно носив Чарлі Чаплін.
Щоб стати ще більш схожою на знаменитого кіноактора Оля Цибульська прикріпила собі вусика та зобразила здивування, як робив Чарлі Чаплін. Також на фото співачка схопилася обома руками щі свій вагітний животик.

Як повідомляв Знай, кума Дзідзьо Оля Цибульська закупилася квітами, щоб не впасти у депресію: "Осіння шиза". Артистка піддалася осінньому депресивному настрою і показала, як виходить з цього стану

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще