Леся Нікітюк розповіла шанувальникам історію своєї бабусі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

3 листопада жінка опублікувала відеозапис старого розваленого будинку під мелодію Rammstein . У підписі до відеозапису вона розказала, що саме сюди привели її бабусю на розстріл під час Другої світової війни. Її родичка, яка в той момент була вагітна, вижила завдяки щасливому випадку.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Ось у ці двері... у 1942му мою бабусю привели на розстріл... за те, що вона не заплатила податок! У той час вона була на восьмому місяці вагітності! У кімнаті цієї будівлі на підлозі вже лежала розстріляна і теж вагітна жінка. Зачек (ім'я німецького військового) крутив пістолет в руці і погрожував смертю. У цей момент началаьс бійка в іншій кімнаті. Зачек пішов на підмогу своїм, а бабуся вистрибнула у вікно і бігла через поля і болота. Ховалася в лісі кілька днів, голодна з дитиною під серцем. Вона тоді врятувалася", - повідомила вона.