Влад Яма розповів, куди він зважився летіти зі своєю сім'єю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі осіб. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї.

2 листопада Влад Яма опублікував знімок, зроблений на борту літака з сином і дружиною. Те, куди вони зібралися, хореограф вирішив тримати в секреті. Проте запропонував своїм передплатникам вгадати.

А вже 3 листопада український хореограф розкрив всі карти, опублікував відеозапис зі своєю дружиною і ребенко на тлі Мальдівського узбережжя.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Прораховували цю країну кілька разів, але завжди або було дорогувато або, судячи з відгуків, «туди менше, ніж на 10 днів немає сенсу їхати». А коли було в запасі два тижні, як правило, рвалися в Америку. Так ось, пробули добу і переконалися, що відгуки - так собі історія. Важливо Не скільки, а як.Насправді почалося все з ідеї про «хорошому Єгипті», в якому не були років 13, але поки вирішувалися, він став порівнянний за ціною з Мальдівами. Так, на пару днів менше, але справа взагалі не в цьому!.. Складно описати словами картинку ... просто здається що це кіно ... збулася ще одна мрія...🏝", - повідомив він.

Нагадаємо, що Лілія яма дозволила поглянути на свою дівчинку-світла і кучерява: тепер зрозуміло, чому Влад так тягнеться

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма з дружиною і сином втік від "червоної зони" в Україні: "Назустріч мрії"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Яма показала свою волохату подружку-Влад схвалив: "Ну Привіт, п'ятниця!"