Відомий український співак та чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес потішив фанатів кумедним відео.
Володимир Дантес останнім часом набирає все більше й більше популярності й за його життям починають стежити тисячі українців. Саме тому артист намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя у своїх соцмережах. Цього разу Дантес у TikTok поділився кумедним відео.
Володимир Дантес вирішив записати відео, в автівці. Артист хотів обрати гарний фільтр для відео, однак він виявився одразу з музикою, і Дантес не одразу зрозумів, що відбувається. На відео видно, як артист вирішив щось розповісти своїм фанатам, однак не встигнувши нічого сказати почув музику і дуже цьому здивувався.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

"Обрав ефект, а там кальянний реп", - так підписав відео Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

Фанати Володимира Дантеса під відео прийнялися залишати для нього десятки коментарів, деякі з них помітили, що артист зголив свою бороду. Фани зазначили, що так він виглядає набагато молодшим.

"О, симпатяжка молодий", "Помолодів Вова", "А що це за хлопчик. Володимире, де ваша борода?", "Голос на твій схожий", "Ефект ДиО фильма", "Ну красунчик який", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@vladimirdantes

Кальянный рэп может атаковать вас в любом месте. Будьте бдительны

♬ Kapkan (Volshebnaya Ariel) - Konfuz & MIA BOYKA

Нагадаємо, нафарбований Володимир Дантес підкорив серця фанаток, про Надю Дорофєєву - ні слова: "Дівчатка, ви прекрасні". Український співак продемонстрував, як виконує Наживо свій сингл.

Раніше Знай писав, що Володимир Дантес попросив допомоги у своїх шанувальників: "Я хочу в туалет". Артист попросив допомогти йому у вирішення серйозної проблеми.

Також Знай повідомляв, що Володимир Дантес потролив маму Наді Дорофєєвої - чоловіки зрозуміють: "Теща-свято". Український співак розповів про стосунки зі своєю тещею.