Як стало відомо днями, екс-чоловік відомої української співачки Ані Лорак, Мура Налчаджіолгу відправився з їх спільною дочкою на відпочинок в Буковель. Це закінчилося скандалом, так як на ролику Софія сказала нецензурне слово, і чоловікові довелося за це пояснюватися.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує різні особисті кадри, або ж з дочкою.

На нових кадрах показано, як він разом з дівчинкою катається на атракціоні в Буковелі, і тут, в один момент 10-річна дівчинка вирішила нецензурно висловитися на ролику.

"Бл** а, реально стрьомно" - сказала там дівчинка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спочатку він видалив даний ролик, і в stories написав, що дочка була на емоціях, тому так вийшло, але, потім ще раз передумав, і знову опублікував його.

Він написав іронічний пост, в якому вибачився за те, що "нецензурна лексика його дочки, поранило ніжну психіку людей".

"Ми від щирого серця вибачаємося за свободу наших емоцій! У той момент як сучасний світ настільки пропагує нецензурну культуру в медіа і в кожній другій пісні ! А наші діти на це дивляться і вбирають! Ми живемо справжнім життям і проводимо чудово канікули з улюбленою донькою ! Вибачте нас "ідеальні люди"! Якщо вам щось не подобається прошу на ... з Моєї сторінки ! І займайтеся вихованням своїх дітей" - йдеться в повідомленні під постом.

При цьому, чоловік зазначив, що коли він подивився дане відео, то теж зробив зауваження Софії, і видалив його тому що не думав, що з цього почнуть робити новини.

Нагадаємо, що дочка Мурата Налчаджіоглу "втекла" до нього і його нареченої в Київ

Також, Ані Лорак у чорному налякала перед весіллям колишнього Мурата

Раніше повідомляли, що Мурат Налчаджіоглу відвіз дочку Ані Лорак в Буковель: "вибачається" перед весіллям