Співачка MamaRika не втомлюється тішити своїх прихильників яскравими образами, і навіть важка вагітність та заклопотаність після народження маленького сина Давида від гумориста Сергія Середи, не вплинуло на її життєрадісність.

На сторінці проекту «Життя відомих людей» в соціальній мережі Instagram запропонували обрати, що більше личить співачці – спортивний чи романтичний стиль?

«Сукня чи спортивки? Що обереш ти? Пиши свій варіант в коментарях», - запропонували на сторінці.

На першому фото MamaRika із чорно-рожевим волоссям позує у коротенькій сукні з чорно-білим принтом, у чорних чоботах та білих гольфах.

Скрін, Instagram MamaRika
Скрін, Instagram MamaRika

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

На другому знімку – виконавиця з волоссям більш природнього відтінку стоїть у спортивних брюках та топі іблого кольору, накинувши зверху лимонно-жовтий плащ-дощовик. Взута вона у зручні кросівки.

Думки прихильників розділилися навпіл – одні вважають, що їй більше личить плаття, а інші схиляються до спортивного образу.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

«Сукня гарніше виглядає», «Спортивки краще», - діляться думками люди.

«Хвилин 10 намагалася згадати хоч одну пісню цієї "співачки"...на жаль...», - дивується дехто.

Нагадаємо, MamaRika приголомшила вуличним "бойовиком", чоловік не підозрював: билася як Рембо

Як повідомляв портал Знай, MamaRika вперше зізналася, як назвала свого сина: ховає хлопчика від усіх. MamaRika не планує показувати обличчя малюка

Також Знай писав, MamaRika зізналася, як розслабляється з чоловіком після народження дитини: "Ідеальні 5 хвилин".