Учасник найромантичнішого шоу "Холостяк" Микита Добринін розповів про те, як важливо вкладати в свій розвиток.

Микита Добринін має багато шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.3 мільйона чоловік.
Він розповів, що зараз дуже важливо вкладати в свій розвиток і професіоналізм. Добринін впевнений, що обов'язково потрібно працювати над створенням особистого бренду, адже це те, що у вас ніхто не зможе відняти.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"У мене можуть відібрати все... Гроші і роботу, але скілли і мій особистий бренд — ніколи. Я витратив багато ресурсів, щоб знайти ті професійні навички, які стоять в основі моєї кар'єри. Я дійсно багато пахав, щоб створити свій особистий бренд, який працює зараз на мене", — розповів він.


Микита Добринін розповів, що постійно інвестує в себе, адже вважає, що просто фінансової подушки безпеки недостатньо. Краща подушка та, яку у вас не відняти: знання і репутація

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна


"Це безпрограшний варіант вкладення. Навіть якщо на даному етапі ви не усвідомлюєте цінності і вважаєте, що прогоріли — ні. Ви ж не знаєте, які знання і навички вам знадобляться через 10 або 20 років. Інвестуйте в себе час, сили і ресурси. Це дасть не тільки підвищення скіллів і зарплати, а й впевненість у завтрашньому дні, незалежно від зовнішніх факторів", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, что чоловік квіткової Микита Добринін показав божественне тіло в ліжку і навчив говорити " ні " - "на килим до директора"

Раніше Занай псіал, що Микита Добринін залишився вдома один з маленьким сином і нарвався на гнів молодих матусь: "який жах!"