Відома українська співачка Світлана Лобода частенько радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,2 мільйонів чоловік.

Однак зараз відео з нею вийшло на офіційному профілі в Facebook. Світлану опублікувала анонс до ролика, який вийде в п'ятницю, 5 листопада 2021 року, на Youtube-каналі телеведучої Маші Єфросиніної.

Світлана Лобода, фото instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, фото instagram.com/lobodaofficial

Єфросиніна взяла у Лободи велике інтерв'ю в рамках передачі" іспит", в ході якого вона розповість, чому ж не давала концерти в Україні протягом чотирьох років.

"Було дано завдання зробити моє життя нестерпним, тому що аж надто яскраво моя зірка горіла. Ми подумали, що якщо спалять, значить спалять. У нас моторошні конфлікти і ми рік практично не розмовляємо. Ми сьогодні стільки розповіли глядачам", - каже Світлана Лобода в декількох фрагментах з майбутнього відео.

"І все-таки вона класна! Так, не класична краса у неї, але вона їй і не потрібна, в ній внутрішнього світла, драйву, сексуальності предостатньо", "Світлана, таких як ти, Немає більше. Правда", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода засумувала i поскаржилася на самотню осінь, нікому зігріти - "Це тимчасово"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода згадала про таємне кохання, яке не повернути: "Самотність і неминучість"

Знай.ua писав, Світлана Лобода довела, що бути красивою можна не встаючи з ліжка: "Прокинулася з макіяжем і укладанням"