Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і Відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також вона має аккаунт в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі підписників.

Маша часто ділитися подробицями життя, показує закулісся репетицій свого панк-рок гурту "Шви", рекомендує своїм фанатам різні заклади і повідомляє про свої переваги, і просто показує своє життя, як воно є.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Цього разу, без звичних Insta-масок і провокаційних кадрів, Маша просто сфотографувала себе в дзеркалі ванної кімнати. Наряд молода дівчина вибрала досить відвертий, короткий светр в червоно-чорну смужку і з рваними краями відкриває вид на її довгі ноги, а високі шкіряні чоботи доповнюють образ такої собі "паскудної" дівчини.

Скріншот з Insta Stories, Маша Полякова
Скріншот з Insta Stories, Маша Полякова

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова дозволила 16-річній доньці показати принади в прозорій блузці: "Дівчинка - комплімент Бога!"

Нагадаємо, що донька Олі Полякової Маша показала, як її ображали в дитинстві: "Знали б вони, хто твоя мама"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова спробувала "відмолити гріхи" і знайшла Ісуса для своєї 16-річної доньки. Відома співачка порівняла хлопця, що стоїть поруч зі своєю донькою Машею, з Ісусом.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Полякова стала "грозою району" разом з мамою: з розсунутими ногами "охороняють" басейн