Сестра Софії Ротару Ауріка дала відверте інтерв'ю, де розповіла про самопочуття своєї рідної людини після чуток, які ходили в ЗМІ.

Інтерв'ю з'явилася на YouTube каналі журналістки, який називається "Вечеря з Dorotye".

Народна артистка України і представниця самої співаючої української родини Ауріка Ротару давно не з'являлася на публічному просторі, але, у відвертому інтерв'ю все ж вирішила заговорити.

Софія та Ауріка Ротару
Софія та Ауріка Ротару

Там було обговорено багато важливих тем, які стосувалися її молодого зовнішнього вигляду, сім'ї, і про Софію Ротару зокрема.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналістка запитала безпосередньо. У пресі останнім часом дуже багато заголовків про те, що у Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям, були навіть чутки про онкологію.

"Це слава богу плітки, тому що все життя коли була худа, писали, що у неї туберкульоз. Навіть писали один час, що померла. Кажу Софії, господи, людям робити нічого. Це просто плітки, гармату хтось пускає, не знаю кому це потрібно. То її заміж видають, то вона хворіє", - сказала Ауріка Ротару.

Ауріка Ротару
Ауріка Ротару

Жінка не розуміє, кому потрібно це, а головне навіщо. На щастя, все це виявилося неправдою, і з народною артисткою все добре.

Нагадаємо, що Ауріка Ротару народилася в 1958 році, і є як і її сестра народною артисткою України. Це звання їй присвоїли лише в 2019 році.

Була одружена з банкіром Володимиром Пігачем, який помер ще в 2005 році.

У Ауріки Ротару є доросла дочка Анастасія (1987) і дві внучки – чотирьох і восьми років. Зять Ауріки Ротару працює в прокуратурі.

Нагадаємо, що Софія Ротару переживає велику втрату, найближчої вже не повернути

Також, зестра Софії Ротару розкрила секрет краси співачки: любить поїсти картоплі

Раніше повідомляли, що Софія Ротару змінила прізвище за порадою Едіти П'єхи