Кожна людина може зіткнутися з проблемами із зовнішністю перед якоюсь важливою подією, але кожного разу ми шукаємо вихід із незручної ситуації. Зірки українського шоубізу поділилися своїми секретами у «Зірковому шляху» на телеканалі «Україна».

Зірка повинна виглядати бездоганно у будь-який час дня і ночі, але у багатьох із них перед якоюсь важливою подією регулярно виникають незручні ситуації. Прищі і герпеси завдають зірками немало клопоту, але, щоб все це сховати, вони використовують спеціальні лайфхаки.

Наприклад, співачка Аліна Гросу, розказала історію із свого дитинства, коли по дорозі на зйомки кліпу у неї випав зуб. Вона просто жувала яблуко, і зрозуміла, що зуб у ньому, а коли про це дізналися батьки – мало не «вбили її».

"Він не мав випасти в мене. Аліна просто в дорозі вирішила … з’їсти яблуко, яке валялося в пакетику. І я мовчала всю дорогу, бо я зрозуміла, що я зуб залишила в яблуці", - згадала співачка.

Аліна Гросу, скриншот youtube Зірковий шлях
Аліна Гросу, скриншот youtube Зірковий шлях

Така прикра болячка, як герпес, теж не оминає відомих людей. От Гайтана каже, що її губа збільшилася вдвічі, а їй потрібно було йти на зйомки. Кращого, ніж замалювати герпес – вона на той час не придумала, але таким чином її губи стали ще більшими.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Така губа була, я не знаю, як дві африканські губи. І в мене були зйомки, я не знала що робити. Я взяла замалювала олівцем цю штуку, і просто зробила свої губи ще ширшими у два рази", - розповіла зірка.

Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях
Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях

А співачка Оля Цибульська перед зйомками своїх відео стикалася з ще однією неприємною річчю – її атакував ячмінь, і не тільки це.

"Я розбила два коліна, я впала на самокаті, розбила бороду, розбила два коліна. Дехто із колег почав жартувати, що в мене коліна як у зірки еротичних фільмів, реально збиті. У мене зажило обличчя, потім вискочив ячмінь. Була тисяча історій", - розповіла Оля

Ольга Цибульська, скриншот youtube Зірковий шлях
Ольга Цибульська, скриншот youtube Зірковий шлях

Власник найвпізнаваніших вусів країни, а також видатний співак Павло Зібров перед важливим виступом взагалі пошкодив ногу, але концерт відбувся попри біль, і ніхто цього не помітив, адже Павло майстерно замаскував травму.

"У мене тоді була колінна чашечка перебита, і ясно, що в мене був гіпс, потім там спеціальне приладдя зробили, щоб я міг якось пересуватися, широкі штани, щоб було не видно. Було пару концертів і відмінити їх нереально було", згадує Зібров

Павло Зібров, скриншот youtube Зірковий шлях
Павло Зібров, скриншот youtube Зірковий шлях

Знай.ua нагадує: Співачка Гайтана ошелешила подробицями з "полону": "Мало не задихнулася"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Вагітна Оля Цибульська "відростила" вуса: Павло Зібров зацінить

Також Знай.ua писав: Павло Зібров розповів про подвійне побачення зі своєю дружиною Мариною: привела з собою подружку