Український виконавець, телеведучий, чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежать понад 640 тисяч осіб.

Зараз він вирішив використовувати досить хитрий спосіб залучення уваги. Він виставив відео, на якому присутня його мама. Їх схожість легко можна помітити по бровах. Жінка вирішила "зовсім випадково", про що говорив Володимир, записати відео-запрошення на концерт сина, який пройде в Києві, 2 грудня 2021 року.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

"Так приємно😌 я ж навіть її не просив😇 квитків залишилося дуже мало, тому що це бачте надпопулярний захiд (це так на квитковому сайті пишуть)🤘 якщо Київ не вийде з червоної зони, концерт відбудеться з усіма карантинними заходами (я ось щеплений! І вся команда вакцинована🙃). Але я сподіваюся🤞 ми вийдемо і опинимося знову в зеленій, ну тому що ви всі бубочки, котики і лапусики", - пише Володимир Дантес в публікації.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

Після цього він порекомендував слухати маму, в цьому випадку, його маму, і прийти на концерт на початку грудня.
"Це так мило і душевно. Я виїжджаю", "Краще вже не буде😂", "Це та знаменита мама, яка запитує у Вови про бізнес?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва на відпочинку прийняла відчайдушне рішення без Дантеса: "Йти"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес "помстився" Наді Дорофєєвій за весілля зі Скриптонітом і оцінив ніжки фанатки в міні-спідниці: "дуже приємно..."

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вміє мокріти без Володимира Дантеса: мама допомогла