Відома українська реперша Alyona Alyona практично не радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 375 тисяч осіб.

Зараз вона виставила Stories зі своїм обличчям і скріншотом з особистих повідомлень (Direct), де одна людина пише їй про реакцію тканини на високу температуру. Alyona Alyona відразу попередила, щоб ніхто навіть не намагався подумати над цим зверненням, хоча і запитала - чи знають вони про те, що вказав користувач.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

"У сауну в купальнику входити категорично не можна, бо невідомо, як поведе себе тканина під великою температурою", - пише невідомий чоловік.

Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories
Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А перед цим Alyona Alyona зізналася, що у неї є хороші новини для фанатів - з невеликою передісторією. Вона, як виконавиця, отримує безліч кавер-версій своїх композицій і тому виникла ідея влаштувати концерт, наполовину акустичний.

"Ми підготували для вас старі і нові треки, які будуть звучати зовсім інакше. Живий звук, душевне виконання і Новий вайб будуть вперше в такому форматі. З радістю порадую вас не тільки новим звуком і новим виконанням старих треків, але і обіцяю презентувати нові треки з ЕР", - повідомляє вона.

Нагадаємо, перший інтим у школі? Alyona Alyona, Melovin і Джонні Депп зробили пікантні зізнання

Як повідомляв "Знай.ua", лідер гурту "Kalush" зізнався, кому присвятив нову пісню "Мала в 19": "Були відносини від однієї ночі до 3-х тижнів"

Знай.ua писав, Alyona Alyona в памперсі перетворилася на Вангу: "Люблю, не можу"