Другий сезон найзагадковішого шоу "Маска" на телеканалі "Україна" буквально підірвав усіх українців своїми інтригуючими номерами зі знаменитостями, які ховаються під неймовірними костюмами.

На офіційній сторінці "Маски" в соцмережі Instagram регулярно розміщують відривки з нових випусків, щоб як слід розігріти і заінтригувати численних фанатів. Прем'єра довгоочікуваного шоу відбулася ще 23 жовтня. На даний момент, перший випуск зібрав майже 1 мільйон переглядів на Youtube і тисячі захоплених реакцій від глядачів.

Шоу "Маска", фото: канал "Україна"
Шоу "Маска", фото: канал "Україна"

Цього разу глядачам показали відвертий танець одного із зіркових детективів - Олі Полякової, який вона виконала для своїх колег Андрія Данилка і Дзідзьо. На відео співачка привабливо рухає п'ятою точкою буквально перед обличчям Дзідзьо, а після гладкими рухами батогом "догоджає" Данилко, і все це вона робить в червоно-чорному шкіряному костюмі, ніби з секс-шопу.

Дзідзьо в кадрі жартома заявляє про те, що замовив Полякову у вигляді подарунка для Данилка, а той сміється і просить Олю дати йому спокійно випити чаю.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, що хоче зробити з Андрієм Данилком: Потапу краще цього не чути

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова показала свою волохату подружку: "Дивіться, яка величезна"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських розсекретила Джмеля на шоу "Маска": "Знаю одну людину, у якого була Пасіка"