Відома українська співачка Надя Дорофєєва запалила під свій трек разом з коханою співака Нікіти Ломакіна танцівницею Світланою Скаль.

Співачка Надя Дорофєєва має чимало шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого життя у соціальних мережах. Цього разу артиста вирішила записати нове відео для популярної зараз мережі ТikТok під свою пісню "Невеста".

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

Надя Дорофєєва станцювала разом зі Світланою Скаль, продемонструвавши свої стрункі фігури. Для відео співачка одягла купальник у якого був фіолетовий верх та жовтий низ. Подруга Наді Дорофєєвої танцювала у білому купальнику.
Фанатам зірки припали до душі такі запальні танці, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під відео.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

"Не випустила кліп і дразнить", "Я не знаю скільки я разів це передивилася", "Які милі", "Розкішні", "Надя, ви така гарна і фігура просто шик", "Це найкраща пісня за жовтень", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@nadyadorofeeva

@#dorofeevanevesta @sakalyova

♬ Невеста - DOROFEEVA

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва повернулася в дитинство і "переплюнула" гурт Тату: "Покажи мені любов". Відома співачка Надя Дорофєєва записала легендарну пісню гурту "Тату" у своєму виконанні

Раніше Знай писав, що мама Володимира Дантеса зробила синові приємно замість Наді Дорофєєвої: "Краще вже не буде". Володимир Дантес опублікував відео Мами на своїй сторінці - за його словами, він не знав, що жінка піде на таке

Також Знай повідомляв, Вова Дантес "помстився" Наді Дорофєєвій за весілля зі Скриптонітом і оцінив ніжки фанатки в міні-спідниці: "Дуже приємно..."