Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Віддана і досить симпатична фанатка Дантеса вирішила зняти Тік-ток під його пісню "Сумні танці", яка є однією з найпопулярніших в його новому альбомі за 2021 рік.

У кадрі молода дівчина привабливо рухає стегнами, широко посміхається і підспівує на камеру. Наряд вона вибрала вдалий - коротка асиметрична спідниця відмінно підкреслює стрункі ніжки, яким можуть позаздрити багато жінок. Володимир вирішив зробити репост і написав про те, як йому приємно від того, що шанувальники знімають ролики саме під його музику.

"Дуже приємно, коли під мій трек знімають тікток", - зізнався Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що чоловік Дорофєєвої Дантес омолодився і став "кальянним репером": "Що за хлопчик?". Володимир Дантес змінив імідж і позбувся бороди.

Нагадаємо, що мама Наді Дорофєєвої зробила несподіване зізнання в літаку: "Добре, що я аборт не зробила"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва розповіла, що відбувається з подарованими квітам на концертах: краще б шкарпетки дали

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розкрила правду про "тріщину" у шлюбі з Володимиром Дантесом: "Сумніваюся"