Спеціально для наших читачів, які не забувають вмикати на своєму авто в ці листопадові дні денні ходові вогні, є дуже цікаві новини. Фахівці визначили три головних правила, які можуть допомогти продовжити термін служби ДВС.

Своєчасне обслуговування

Абсолютно не секрет, що водії схильні забувати про необхідність техогляду, так як вважають, що з їх машиною все в порядку. Але якщо немає явних ознак, це не означає, що автомобіль повністю справний.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поломки і ремонт

Поява сторонніх звуків в двигуні, зміна кольору вихлопу, зниження тягових характеристик – це явні ознаки поломки. Іноді дрібна несправність, яку не вдалося виявити своєчасно, стає причиною серйозних поломок і дорогого ремонту.

Авто, скріншот: Facebook
Авто, скріншот: Facebook

Якісні ПММ

Не варто економити на бензині. Це призведе до поломки вузлів і агрегату, що скінчиться дорогим ремонтом. Також не варто використовувати розрекламовані паливні присадки і добавки, нібито збільшують тиск при згорянні, знижують витрату палива і шкідливі викиди і т.д. Вони тільки приведуть до проблем, так як всі ці фактори вже прораховані виробником.

Раніше повідомляли, "Продав фабрику шкарпеток": у Житомирі засікли Lamborghini Huracan за мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, УАЗ "Буханка" повернувся на дороги, як 60 років тому: 500 тисяч за раритет.

Знай.uа писав, у Києві воскресили "Москвич" з 90-х: таких було всього 700 на весь світ.