Відома співачка Світлана Лобода вперше за чотири роки дала велике інтерв'ю в Україні. У ньому артистка розповіла Маші Єфросиніній про свою сім'ю і дітей.

Відомо, що Світлана Лобода виховує двох дочок Євангеліну і Тільду. Співачка зізналася, що поява дітей сильно її змінила, вона стала набагато дорослішою і відповідальнішою.
Співачка приховує своїх дочок від громадськості і не хоче їх показувати. Особливо це стосується її молодшої дочки Тільди.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

"Вона ще дуже маленька. Тому я вважаю, що поки вона не виросте, поки у неї не сформується свій простір, своя аура. Поки ми не зробимо хрещення, у нас дуже віруюча сім'я, але поки немає можливості. Наша хрещена мама, яку я собі запланувала перебувати в іншій країні і поки не може приїхати " - розповіла Лобода.

Також Світлана Лобода розповіла про заборони. Вона зізналася, що не дозволяє своїм дітям користуватися соціальними мережами і їсти багато солодощів.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

"Я намагаюся заохочувати їх бажання іноді. Тільки коли ми зробили щось класне і заслужили. Але намагаюся, щоб діти, як і мама дотримувалися хорошого харчування. Зате вони з класною шкірою, і них здоровий вигляд, вони енергійні швидкі. Коли багато солодощів діти їдять це не добре", - розповів вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, що налякана Світлана Лобода зізналася, чому боїться їхати в Україну: "на мене полювали"

Раніше Знай писав, що Світлана Лобода зізналася Маші Єфросиніній про головний страх в Україні: "спалять...". Світлана Лобода дала велике інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке вийде вже в п'ятницю, 5 листопада

Також Знай писав, Світлана Лобода довела, що бути красивою можна не встаючи з ліжка: "прокинулася з макіяжем і укладанням"