Відомий український артист, соліст групи "Друга ріка" Валерій Харчишин вперше розповів, що у його сина діагностували невиліковну хворобу.

Про це артист розповів у програмі "Битва екстрасенсів".

Валерій Харчишин розповів, що його син хворіє вже четвертий рік. За словами артиста він зупинився в розвитку і страждає від болю. Точного діагнозу Харчишин не назвав.

Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео
Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео

"Я думав, що страшніше за смерть нічого немає, але це набагато важче, тому що, коли твоя близька людина, твій син залишається вдома поруч з тобою, але він змінюється... зрештою, залишається тіло, а душа... він просто поступово йде. Це коли ти любиш свою дитину, він в твоєму уявленні один, а приходиш додому — це інша людина. Просто витягли з нього все зсередини", - сказав Харчишин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, Валерій Харчишин з 2009 року одружений на Юлії Кузьмінській. Разом вони виховують трьох синів. При цьому артист не сказав, хто саме з його синів хворіє.

Що цікаво, три роки тому Валерій Харчишин записав пісню "Секрет". Ростислав Калацинский з youtube-каналу Rostyslove Production зазначив, що саме цю пісню він присвятив сину. "Не забирай кого люблю, забери мене", - співає у пісні Харчишин.

Нагадаємо, лідеру гурту "Друга ріка" Валерію Харчишину - 46, колеги вітають талановитого музиканта: "Створюй! Кохай! Живи!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Харчишин зізнався, як пережив загибель сина: "коли Господь забирає дитину...". Також Валерій Харчишин розповів про провальну пропозицію руки й серця

Також Знай.uа писав, що Валерій Харчишин розповів про найважчу втрату. Валерій Харчишин розповів про найважчу втрату