Тоня Матвієнко розповіла про стосунки Арсена Мірзояна з колишніми дітьми. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

6 листопада Антоніна Матвієнко опублікувала сторіз відповідь на питання про те, чи спілкується Арсен Мірзоян з дітьми від першого шлюбу. У відповідь вона продемонструвала фотографію зі спільного відпочинку співака зі своїми трьома дітьми.

"Звичайно", - відповіла вона.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що у Арсена Мірзояна є два сини від минулого шлюбу: Влад і Артем. У Антоніни Матвієнко від минулих відносин залишилася дочка Уляна, а також у пари є спільна дитина Ніна.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "тепер ви побачите все". Співачка Ані Лорак вразила запрошенням на концерт, представивши в шикарному вигляді, який не зміг залишити байдужим нікого

Також "Знай.ua" писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.