Одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізу, що кілька років підряд визнавалася найкращою виконавицею країни, Тіна Кароль досить часто ділиться новими фото та відео зі свого життя зі шанувальниками у соцмережі Instagram, яких у неї, до речі близько двох мільйонів.

Останні дописи співачки були присвячені її новому кліпу на пісню «Двойной рай», але сьогодні Тіна Кароль вирішила пригадати події 16-річної давнини. У сторіз співачка виклала архівне фото зі своїм старшим братом Станіславом. Знімок зробили після того, як співачка стала призеркою міжнародного музичного конкурсу «Нова хвиля» у 2005 році.

Тіна Кароль на цьому фото тримає у руках кришталеву нагороду, але чомусь виглядає чи-то засмученою, чи-то дуже втомленою, тобто абсолютно безрадісною, як і її брат.

"Вираз мого обличчя каже про мій стан" - пояснила співачка.

Також Тіна пожартувала, зробивши на фото напис: "Хто зі мною на фото? Ван Дам. Брат Стас", брат Тіни на світлині і справді трохи схожий на актора Жан-Клода Ван Дама у молодому віці, а сама Тіна нагадує Брітні Спірс на початку кар'єри.

скриншот Stories instagram.com/tina_karol
скриншот Stories instagram.com/tina_karol

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що саме у 2005 році після свого вдалого виступу на конкурсі із піснею "Feeling Good" Тіна Кароль стала відомою в Україні, а за отриману грошову винагороду зняла дебютний кліп "Выше облаков".

Знай.ua нагадує: Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки

Як раніше повідомляв Знай.ua: Тіна Кароль в ультракороткій спідниці пофліртувала з "Джастіном Бібером": "Негідниця"

Також Знай.ua писав: Тіна Кароль показала справжній "Двойной рай", що відбувалося за лаштунками: "А де Дан Балан?"