Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Крім своєї музичної діяльності, виконавиця періодично опиняється на фотосесіях, на радіо і різних телепередачах, розповідаючи про своє майбутнє, минуле і про всілякі секрети.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Зараз вона опинилася на "Русское радио" і на "Наше радио". Фрагмент звідти з'явився в Stories. Тіна Кароль пофарбувалася в блондинку і почала спілкування з спокусливого погляду в камеру.

"Негідник...", - каже вона.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Після цього говорити почали всі, задаючи різні питання і створюючи розслаблену атмосферу.

"На скільки Вітя виглядає? Людині 20, як Бібер. З чубком Бібера народився. Звучить як діагноз, та у вас же чубчик Бібера. А шоколадки де продаються, що у вас є поїсти?", - кажуть люди на студії, включаючи і саму Тіну Кароль, яка вирішила пошукати цукерки, бо сильно захотіла підкріпитися.

@tinakarol

Премьера #двойнойрай на радио! @Русское Радио Украина #нашерадио #тинакароль

♬ Двойной рай - Тина Кароль

Нагадаємо, Юлії Саніній дісталося від Медузи Горгони на шоу "Маскарад": "Я тобі не Тіна Кароль"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль показала справжній "Подвійний рай", що відбувалося за лаштунками: "А де Дан Балан?"

Знай.ua писав, Тіна Кароль розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Ivan Navi: "Заглядав в очі"