Джованна Антонеллі, 45-річна бразильська актриса, яка отримала популярність завдяки ролі в серіалі «Клон», повторила танець своєї героїні Жади. Відео опублікували на сторінці popcake.tv.

"Час ностальгії... подорослішала, але як і раніше прекрасна Джованна Антонеллі категорично відмовляється старіти і виглядає нітрохи не гірше, ніж її найпопулярніша героїня з арабського світу Жади. Актриса повторила танець красуні з нульових і закликала в своєму пості шанувальників усього світу повторювати за нею. Втім, нічого дивного, що в коментарях до танцю купа російських шанувальників зізналися, що задивилися «Клон» до дірок і продовжують переглядати легендарний серіал знову і знову», - написали автори повідомлення.

Вони також поцікавилися, чи продовжують читачі дивитися "Клон", і хто був улюбленим персонажем в серіалі.

«ДО РЕЧІ, погодьтеся, Джованна досі відрізняється неймовірною пластичністю і жіночністю!",- зазначають вони.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео 45-річна актриса, яка виховує трьох дітей, в білому купальнику танцює під музику з серіалу.

"Дуже добре виглядає, молодець», «Актриса, звичайно, така ж красива", "Обожнюю цей фільм. Чудова музика, танці, красиві будинки в Марокко. Чудово танцюють Жади і Хадіжа.Цей фільм ніколи не буде старим. Улюблений персонаж - дядько Алі", - згадують шанувальники серіалу.

Джованна Антонеллі, фото: Instagram
Джованна Антонеллі, фото: Instagram

Знайшлися і ті, кому не сподобався наряд актриси.

"Як ніби в памперсі", "Вініри вставила, а так не змінилася. Така ностальгія від цього фільму", "Клас, але на хвилину здалося, що вона в памперсі», - пишуть вони.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" заворожила вибуховою фігурою після трьох пологів

Як повідомляв " Знай.ua", 44-річна Жади з серіалу "Клон" заткнула за пояс двадцятирічок

Знай.ua писав, 44-річна Жади з серіалу "Клон" розкрила сорочку на очах мільйонів