Зірки нерідко виступають під фонограму, і на те є маса причин. Однак буває, що техніка підводить їх, нагадали на каналі RUSSELL BLOG.

"Новий випуск рубрики "Відключилася фонограма" під час виступу зірок на сцені. Нагадаю, що фонограма є, як і студійним плюсом так і мінусовкою», - нагадав автор відеоролика.

У відео вітчизняні та іноземні зірки, такі, як Леді Гага, Поліна Гагаріна, група "Віагра", та інші, опиняються в незручній ситуації – посеред виступу у них відключається фотограма. І якщо одні виходять з положення з високо піднятою головою, то інші не на жарт розлютили своїх шанувальників.

"Ніхто не написав, я напишу. Вставки з Бузової - це дуже смішно", "У Гагаріної голос є, вона спокійно може співати і без фонограми", "Поліна розумничка, я її обожнюю... а те, що опаратура відключається, це буває, і Поліна завжди-завжди співає наживо«, "Гагаріна без фонограми співає, А Гаги просто музика відключилася, і заспівала вона добре, Віагра не розгубилася, і заспівали цілком не погано. Бувало й гірше", - зазначають коментатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Віра Брежнєва у "Віагрі"
Віра Брежнєва у "Віагрі"

"Не шанувальник Гагаріної, але вона все-таки співаюча співачка», «Стрьомно, звичайно, але Гага і Гагаріна вийшли з положення добре», «Так, по-моєму, крім Бузової все, в принципі, співати вміють, особливо що стосується Полечки Гагаріної, просто поп-індустрія так заточена, що здоров'я не вистачить співати наживо... ви самі поставте себе на місце звездунів, я сам часом Фредді Мерк'юрі витягую", - додають інші.

Нагадаємо, зірка 2000-х Глюкоза розкрила свої секрети шикарного зовнішнього вигляду: всього три правила

Як повідомляв " Знай.ua", дочка зірки 2000-х років виявилася розумнішою за маму, співачка навіть одяглася:" Від сили 6 років"

Знай.ua писав, зірка 2000-х Глюкоза сховала пружні груди за тоненькою тканиною: "Важко вибрати якусь одну"