Вчора, 6 листопада 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся третій ефір таємничого шоу "Маска", де глядачам і зірковим детективам вдалося розсекретити дивовижну Фею.

Їй виявилася відома ведуча програми "Ранок з Україною" і актриса Лілія Ребрик, яка виступила на сцені з піснею "Так просто" Ірини Білик. Перед цим вона дала кілька підказок, щоб українці могли здогадатися, хто криється під цією маскою. Наприклад, вона назвала себе крихкою, легкою і гнучкою, бо це запорука досконалості.

Лілія Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik

"Фей, як і у людей, є своя ієрархія і статуси. Все залежить від кількості часу в польоті і якості чарівництва. Ось Мій статус-незрілий. Так, літаю всього лише менше чверті століття, але результати вражаючі", - додала Лілія Ребрик.

Оля Полякова припустила, що учасниця під маскою виступає на сцені 25 років. А інші детективи порахували, що це натяк на вік. У феї побачили Катерину Бужинську, Анну Різатдінову та Лілію Подкопаєву. І тільки Дзідзьо порахував, що під маскою криється Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Лілія Ребрик, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Між феєю і Котиком в самому кінці детективи вирішили розкрити саме загадкову чарівницю. Лілія Ребрик відповіла на одне колективне запитання, чи має вона відношення до професійного спорту - так. Бо є майстром спорту з художньої гімнастики.

"Маска досить холодна, крила важкі – 10 кілограмів, відповідно рухатися майже неможливо, тому що ти можеш в них когось забити", - додала Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Лілія Ребрик, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Нагадаємо, фанатів вразили знімками молодого Андрія Данилка - ні натяку на "бабку" Вєрку Сердючку: "Який він симпатичний!"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова і Настя Каменських знайшли "конкурентку" на шоу "Маска": крутіше Мадонни і Леді Гаги

Також Знай.ua писав, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під півас"