Як виявилося, вибрати тату не так-то й просто. З цим повністю згодна юна особа на ім'я Ешлін Грейс. Справа в тому, що в свої 18 років дівчина зробила на всю спину тату з ім'ям свого коханого хлопця, проте через кілька тижнів вони з бойфрендом розлучилися.

Проте нещодавно Ешлін, якій вже 19 зняла для TikTok відео, в якому вирішила все розповісти, всю свою історію.

Ешлін Грін, скріншот: TikTok
Ешлін Грін, скріншот: TikTok

Ешлін взяла участь у популярному тренді під пісню Ліззо Rumors. Ешлін написала: "Я чув, ти зробила татуювання з ім'ям бойфренда, а через тиждень ви розлучилися?". Дівчина кивнула, підтвердивши, що саме це і сталося.

Ешлін Грін, скріншот: TikTok
Ешлін Грін, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Ролик швидко завірусився і набрав більше шести мільйонів переглядів — і майже 900 тисяч лайків. У коментарях користувачі не повірили Ешлін, а багато хто почав просити доказ цієї історії.

Ешлін не змусила підписників довго чекати. У наступному ролику вона показала татуювання: "Не хвилюйтеся, воно трохи завелике". Ешлін дійсно набила чоловіче ім'я "Олександр".

Татуювання виявилося величезним. Букви набито на спині дівчини, уздовж всього хребта — від шиї до куприка. Здається, Ешлін ставиться до свого татуювання з гумором. "Не знаю, чи бачите ви його повністю, але ось воно", - сказала Грейс.

В описі відео дівчина поділилася подробицями і розповіла, що мама бойфренда періодично пише їй, щоб дізнатися — чи перекрила вона татуювання. Новий ролик став ще більш популярним, його подивилися вже більше дев'яти мільйонів разів.

Користувачі по-різному відреагували на відео Грейс. Багатьом не сподобався стиль татуювання, а хтось запропонував присвятити її іншому Олександру. Втім, сама Ешлін ні про що не шкодує: "Пройшов вже майже рік, я досі не шкодую, що зробила це. У мене немає ані ідей, ані бажання шукати майстра, щоб перекрити татуювання".

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила стати "поганою" дівчинкою заради чоловіків: "Це татуювання справжнє?".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Пікалов з "Кварталу 95" після розлучення з кумою Зеленського "зіпсував" сина: "Мої проти".

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Вже час".