Популярна українська співачка, нова "Холостячка" Злата Огнєвіч, після того як на екрани потрапив другий сезон романтичного реаліті, почала різко ділитися корисною інформацією в соціальних мережах.

Цього разу Злата до своїх роздумів про якості "нормального чоловіка" додала дуже відверті кадри з нещодавнього фотосету, де продемонструвала всі найсоковитіші сторони своєї шикарної фігури.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, фото: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, фото: Instagram

"Нещодавно я випадково побачила пост у стрічці і просто застигла! Настільки кожне слово в точку. Письменник @akinformation говорить про чоловіків, вірніше їх якостях! Я аплодувала стоячи його словами і обіцяла з Вами поділитися.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Перша ознака нормального чоловіка: його здатність боротися з особистими страхами. Я не заперечую права чоловіків на страх, не чекаю від них показного героїзму. Чоловіки часто бояться лікарів, безгрошів'я, невдач у ліжку, автомобільних аварій та іншого. Нормальний мужик, скриплячи зубами, піде до лікаря, навчиться економити або більше заробляти. Чи не сяде за кермо п'яним, визнає, що іноді-таки проколи в сексі трапляються, і рішення всіх перерахованих вище траблів вважає своїм особистим завданням, а не проблемою оточуючих.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Друга ознака нормального чоловіка: спокійне ставлення до фізіології. Я не маю на увазі тих, хто миються раз на тиждень і вважають, що часник і піт - найкращий афродизіак. Я маю на увазі тих, кого не вганяє в огиду раптова у жінки менструація, або у дитини пронос чи блювота. До слова, саме з таких невибагливих зазвичай виходять відмінні коханці. Вони приймають жіноче тіло, як є, не підганяючи його під обмеження своєї бактеріофобії.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Третя ознака нормального чоловіка: чоловік чітко усвідомлює, чого він хоче в кожен момент. "Зараз я голодний. Зараз я хочу спати, зараз я втомився. Об 11 вечора я повернуся додому, це мій останній келих. "У різних життєвих ситуаціях такі люди швидко міркують, з якого боку розплутувати клубок з проблем, їх важко збити з пантелику. Це називається "добре налагоджений зворотний зв'язок" з самим собою. Це безпосередньо пов'язано з почуттями. Вони не тікають від них, як ошпарені, відчуваючи гойдалки "люблю, а завтра вже не люблю" і так до нескінченності. Такі чоловіки здатні приймати і віддавати всіма можливими способами, їм не властива жадібність. Цим чоловікам вдається зберегти здатність романтично любити до старості, оберігаючи свою жінку і не ображаючи даремно.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Четверта ознака нормального чоловіка: діти. Ані розлучення, ані падіння неба в Дунай, ані польоти астероїдів не можуть йому перешкодити бути батьком, крапка.", - пише Злата.

Раніше повідомляли, покинув кохану і побіг до Злати Огнєвіч: дівчина пробачила свого хлопця після вильоту з "Холостячки".

Як повідомляв Знай.uа, учасники "Холостячки" заплясали з радості після вильоту претендента на серце Злати Огнєвіч: "Втратили пацана".

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила стати "поганою" дівчинкою заради чоловіків: "це татуювання справжнє?".