Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого: про свої уподобання в чоловіках, про досвід своїх минулих відносин і особисті очікування від проекту.

Організатори шоу вирішили розкрити інформацію про кількох героїв, які спробують удачу на шоу "Холостячка". Українцям вже відомо про ресторатора з Лондона, але уродженця Чернівців - Вінченцо Дулепе. Другим учасником став каскадер з серіалу "Кріпосна" Павло Богда.

Цього разу телеглядачам показали нового красеня, який буде боротися за крихке серце Злати. 38-річний Андрій Хветкевич - фрідайвер світового класу і діючий шестиразовий рекордсмен України і США. Чоловік родом з Дніпра, але вже декілька років не живе в Україні. Як пишуть про нього в просторах інтернету, Андрій живе за правилом "шести місяців" - півроку в Каліфорнії, потім на Гаваях, потім в Майямі... Так, щоб ніде не встигнути занудьгувати.

Він є сертифікованим інструктором і готується до змагань з занурень на затримці дихання. І при цьому встигає займатися двома бізнесами, працювати над стартапом і вести популярний аккаунт в Instagram, де у нього вже майже 50 000 підписників.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що прем'єра шоу відбудеться 17 вересня, на каналі СТБ о 19:00.

Нагадаємо, на Злату Огневич "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"

Як повідомляв Знай.uа, "елітний" каскадер спробує заволодіти серцем "Холостячки" Злати Огневич: "У мене стріляють, я горю, вмираю"

Також портал Знай.uа писав, що закохана "Холостячка" Злата Огневич заговорила про романтику: "літаємо"